2010-01-29 08:45:24• hírek • Szatmár.ro

Önfeledt mulatság a Refiben

Kicsik és nagyok, tündérek és boszorkányok együtt mulattak csütörtök délután a szatmárnémeti Református Gimnázium farsangi mulatságán.

A farsangi időszaknak leginkább a fiatalok örülnek minden évben, hiszen ez a mulatozás és a jelmezversenyek ideje. Nem volt ez másképp csütörtök délután a Református Gimnáziumban sem, ahol a diákpresbitérium és a pedagógusok idén is megszervezték a hagyományos farsangi mulatságot.

Elsőként jelmezversenyen mutathatták meg a kreativitásukat a refisek, amelyen a zsűri tagjai - Szilágyi Éva igazgatónő, Botos Imola iskolapszichológus, Lovász Erzsébet magyartanár, Kun Noémi angoltanárnő és Póti Eduárd történelemtanár - nemcsak a jelmezeket pontozták, sokat nyomott a latba a bemutatkozás is.

A jelmezes bemutató után vidám megmérettetések vártak a diákokra, akik fánkevő- és karaoke-versenyen, valamint lufiborotváló vetélkedőn bizonyíthatták be kreativitásukat, rátermettségüket és ügyességüket.

A pörgős vetélkedőket követően estig zenés mulatságon szórakozhatott a Refi apraja-nagyja. A zsűri döntését, a jelmezek és vetélkedők díjazását a pénteki diákistentiszteletet követően szervezik meg.


A tanárok elvegyültek a diákok között
A tanárok elvegyültek a diákok között


Felvonultak a jelmezesek
Felvonultak a jelmezesek


Szigorú zsűri pontozta a legjobb jelmezeket
Szigorú zsűri pontozta a legjobb jelmezeket


Rémisztő maszkokba öltöztek
Rémisztő maszkokba öltöztek



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: